Actualidad Noticias destacadas El Slainte venç en el XX Trofeu Penyeta del Moro a Cullera

El Slainte venç en el XX Trofeu Penyeta del Moro a Cullera

Creuer

21 juny 2022
El segon lloc va ser per al Orballo Un i el tercer lloc el va aconseguir el Barbablu, tots dos del Club Nàutic de Gandia
FVCV
Cullera

El veler Slainte, dels germans Alejandro i Marcos Grau i pertanyent al Club Nàutic de Cullera, va ser el vencedor del XX Trofeu Penyeta del Moro, que es va disputar a Cullera dissabte passat al migdia.

La resta del podi el van ocupar dues embarcacions pertanyents al Club Nàutic de Gandia: el segon lloc el va aconseguir el Orballo Un, de Guillermo Ponzinibbio i el bronze se'l va emportar el Barbablu, de Carlos Pavía.

El camp de regates es va situar enfront de la badia de Cullera, entre l'Hotel Sicania i els voltants de la Penyeta del Moro. La jornada es va caracteritzar per l'escàs vent, d'entre 8 i 10 nusos, i que cap al final de la prova tan sols va pujar fins als 12 nusos; el que va provocar que fora una regata molt tècnica.

A l'inici van ser el Barbablu i el Orballo Un els que van encapçalar posicions, però finalment el Slainte, que anava tercer, va aconseguir avançar-los i situar-se al capdavant. Alejandro Grau va assenyalar que “estàvem molt motivats i hi havia moltes ganes de guanyar”.

Quant a la classificació per categories, en la classe 1 va guanyar Lasalada, seguit del Constància II. En la classe 2 el vencedor va ser el Orballo Un i per darrere van quedar el S4 Granblau i el Saona. Mentre que, en la classe 3 el primer va ser el Slainte i el segon el Barbablu.