Actualidad Noticias Agustín Zabalua i Juan Luis Granados, campions d´Europa Snipe Màster

Agustín Zabalua i Juan Luis Granados, campions d´Europa Snipe Màster

Vela lleugera

02 maig 2022
El podi de la general absoluta, totes les categories, es tanca amb altres dos representants del Real Club Nàutic de València: José Luis Maldonado i Javier Serrano, mentre que el bronze ha sigut per als espanyols Damián Borras i Sara Franceschi
FVCV
Valencia

Agustín Zabalua i Juan Luis Granados, del Real Club Nàutic de València, s'han proclamat nous campions d'Europa Snipe Màster 2022, després de tancar-se hui en aigües de València la tercera jornada la cita internacional de la classe, ho ha fet completant el programa de dues proves i en la qual els representants valencians han segellat el seu triomf final amb parcials de 2-7 en aquesta sèrie final, sumant a això els resultats d'ahir en la ronda classificatòria: 1-4, quedant-se en el seu caseller amb un total de 14 punts.

 

El podi en la general absoluta s'ha tancat amb una altra tripulació del RCN de València, formada per José Luis Maldonado i Javier Serrano, a només 3 punts de Zabalua i Granados. Bronze en aquesta classificació ha sigut per a un altre els grans favorits: Damián Borrás i Sara Franceschi (CN Maó).

 

Els líders de la regata, fins al dia d'ahir, el tàndem argentí-espanyol format per Luis Soubie i Laura Morata no han estat afortunats i la pressió ha passat factura, sobretot en la segona prova del dia, amb un UFD que els allunyava del títol de campions de la regata, encara que no opten al ceptre europeu segons reglament de la classe. En la primera segellaven la seua participació amb 7é lloc mentre que en la segona incorrien en UFD, fora de línia i ací deien adeu als llocs de podi, tant en la general absoluta com en la seua categoria de ‘Aprenenta’.

 

Una categoria que també ha tingut a Zabalua i Granats com a campions i a Maldonado i Serrà plata, mentre que el bronze ha sigut per als belgues Jan Peetres i Natallie Janssens. En Màster Division els campions han sigut Damián Borrás i Sara Franceschi, mentre que en Gran Màster els vencedors de la regata han sigut José Luis Palacio i Pepe Palacio (RC Astur de Regates) i en Màster Legend Jorn Faça (RCN Motril) i Esperanza Pérez (RCR Cartagena) s'han penjat l'or.

 

El trofeu a la millor tripulació femenina ha recaigut en les andaluses Maria Fiestas (RCM Marbella) i Marta Hernández (CM Almeria), 24a en la categoria Màster i 46 en la general absoluta.

 

El lliurament de trofeus ha comptat amb nombroses personalitats, destacant a Emiliano García, regidor de Turisme i Internalització de l'ajuntament de València, acompanyat per Alfredo Cordón, Comandant Naval; Martín Bermúdez, Secretari de la SCIRA; Luis Soubié, Comodor SCIRA; Alfonso Oña, Secretari Nacional de la classe Snipe; Rafel Xirivella, vicepresident de la FVCV i Marisa Arlandis, president del RCN de València, al costat d'Eduardo Navarro, Vocal de l'Àrea Esportiu del RCNV i Jovi Marzal, capità de Flota Snipe RCNV, entre altres personalitats.