Actualidad Noticias Arranca el Euroflying Cup 2023

Arranca el Euroflying Cup 2023

Vela lleugera

16 març 2023
La flota internacional de la classe flying Dutchman es donarà cita a Altea els dies 16, 17 i 18 de març
CN Altea

El Club Nàutic d'Altea donarà el tret d'eixida aquest dijous a la Euroflying Cup 2023, una regata internacional per a la classe de vela lleugera Flying Dutchman.

La prova està organitzada per l'Associació Espanyola de Flying Dutchman, la Real Federació Espanyola de Vela, la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana i el Club Nàutic d'Altea. La regata compta a més amb el suport del projecte Comunitat de l'Esport de la Generalitat Valenciana, un programa de Foment de l'Activitat Esportiva.

Aquesta cita internacional que compta amb més de 20 anys d'història reuneix cada any als millors especialistes de Flying Dutchamn. Durant aquesta setmana esportistes provinents d'Alemanya i Portugal ja es troben en les instal·lacions del Club Nàutic d'Altea realitzant els entrenaments preparatoris.

Les proves donaran principi aquest dijous a les 12 hores i continuaran en les jornades del divendres i dissabte. Es tracta d'una prova que inaugura el circuit europeu de la classe que després d'aquesta prova a Altea viatjarà fins a ports d'Itàlia, Àustria, Alemanya i Croàcia, on continuarà la pugna entre els millors regatistes de la classe Flying Dutchman per a fer-se amb el títol europeu. Estan programades un total de 9 mangues per als tres dies de regata. El dissabte a la vesprada en finalitzar les proves tindrà lloc el lliurament de trofeus en les instal·lacions del Club Nàutic d'Altea.