Actualidad Noticias Com els va als vaixells de la FVCV en la 40 Copa del Rei MAPFRE?

Com els va als vaixells de la FVCV en la 40 Copa del Rei MAPFRE?

Creuer

05 ag. 2022
Ficats de ple en les sèries finals, les embarcacions de la FVCV continuen apurant possibilitats en la Copa del Rei
FVCV

La 40 Copa del Rei MAPFRE canvia de ritme amb l'inici de les sèries finals. Després d'haver celebrat ja la primera de les tres jornades que componen la Sèrie Final aquests són els resultats obtinguts per les embarcacions de la FVCV que trobem en competició:

En la classe ORC1 trobem al Palibex que ha descendit de la tercera a la quarta posició després de completar les tres primeres proves d'aquesta sèrie. A tan sols mig punt del tercer lloc, aquesta tripulació patronejada per Jose María Torcida, lluitarà durant les dues pròximes jornades per ascendir i ficar-se en llocs de podi.

Millors notícies ens ofereix la classificació de ORC 2, on el Maverta DEFCOM SEGURETAT (RCN Torrevieja) es fica de ple en la lluita per la Copa en escalar de la quarta a la tercera posició ficant-se així en el top tres de la general. Pel seu costat, el Grup Euroatomizado (RCN Castelló) també s'avança en el caseller i del nové passa a la huité lloc empatat a punts amb Pla B.

En ORC 3, el Tanit IV Medilevel (RCRA) es manté quart. En constant pugna per la segona i la tercera posició, perquè és una de les categories més renyides i canviants, l'última prova del dia els va deixar relegats al quart lloc malgrat haver aconseguit situar-se tercers en finalitzar la segona prova. Amb dues jornades per davant, els del Real Club de Regates d'Alacant esperen poder ficar-se en el top tres de la general.

No ha sigut bona la primera jornada de la Sèrie Final per als ORC 4 on només el Polp Negre es va deslliurar de sumar NSC (equivalent a no completar el recorregut) al seu caseller. Així les coses, el Despelote-Global (CN Santa Pola) descendeix a la cinquena posició encara que al només haver-hi un punt de diferència entre embarcacions encara té moltes opcions de poder remuntar.

No va ser tampoc bona jornada per a les dues embarcacions de la FVCV que trobem en la classe Herbalife J70 on el Let it Be del (RCN Dénia) que va arribar a estar tercer ara mateix es troba sisé en la general. A dos punts i cinquens està el Restoo (RCNV).

I en la classe Mallorca Sotheby´s Women´s Cup el Dorsia Coviran del Club Marina Burriananova signa la seua millor jornada fins hui en la Copa del Rei i aconsegueix agafar el lideratge de la general.