Actualidad Noticias Aquest és el format de classificació autonòmica per al Campionat d´Espanya de Creuers 2023

Aquest és el format de classificació autonòmica per al Campionat d´Espanya de Creuers 2023

Creuer

07 març 2023
Seran 3 les regates classificatòries i puntuaran els 2 millors resultats
FVCV

Aquest cap de setmana arranca la primera prova classificatòria per a tots aquells creuers autonòmics de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana que vulguen puntuar amb la vista posada a obtindre una plaça per al Campionat d'Espanya de Creuers 2023.

I és que, després de ser proposades pel Comité de Creuers i aprovades per la Junta Directiva, el sistema classificatori autonòmic d'aquesta temporada estarà compost per tres regates i puntuaran els dos millors resultats:

  • De l'11 al 12 de març 2023: Trofeu Presidents CNA en Club Nàutic Altea.
  • Del 10 a l'11 de juny 2023: Trofeu Ciutat de València en Real Club Nàutic València.
  • Del 13 al 16 de juliol 2023: XXVII Tabarca Vela Diputació d'Alacant en Real Club de Regates d'Alacant.

Així doncs, tal com es confirma en la normativa de classificació autonòmica per al Campionat d'Espanya de Creuers 1, el sistema classificatori ha d'estar compost d'almenys dues regates en les quals s'haja navegat sota el sistema de compensació ORC, reconegut per la Real Federació Espanyola de Vela. I al seu torn, en cada regata classificatòria haurà de programar-se almenys 1 prova de recorregut sobrevent-sotavent i haurà d'haver-hi almenys 5 vaixells en l'eixida del grup perquè aquesta regata siga vàlida.

En cada regata s'establiran dos grups A i B i la totalitat de la tribulació inclòs el timoner, haurà d'estar en possessió de la llicència federativa d'esportista FVCV 2023 per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

El sistema de puntuació que s'aplicarà serà l'A4 del Reglament de Regates a Vela i no hauran descartes.

Amb tot això, es classificaran per al Campionat d'Espanya de Creuers els vencedors de la classificació en grup A i grup B.

La normativa de classificació autonòmica per al Campionat d'Espanya de Creuers de manera més específica i detallada, podeu trobar-la en el següent document: https://www.fvcv.es/uploaded_files/document_9610_20230213102612_es.pdf

Federa't, et convé: https://somvela.com/es/informacion-4?ini=1