Actualidad Noticias Guillermo Beltrí, Or en la Copa d´Espanya de la classe IOM

Guillermo Beltrí, Or en la Copa d´Espanya de la classe IOM

Resultats

27 abr. 2022
Real Club Náutico Torrevieja

Guillermo Beltrí, regatista del Real Club Nàutic de Torrevieja, va conquistar el primer lloc de la Copa d'Espanya de la classe IOM en el port de Vilagarcía. Seté títol consecutiu per al patró del RCNT.

La Copa d'Espanya de ràdio control, per a vaixells d'un metre, ha tingut lloc aquest cap de setmana en la Ria de Arousa. En la dàrsena portuària, amb el Centre Gallec de Vela com a instal·lació base, els espectadors ha pogut fer un seguiment còmode de la competició.

Els díhuit regatistes que participaven en la Copa d'Espanya, van haver d'enfrontar-se a un divendres amb vents canviants, mentre que el dissabte i diumenge la direcció del vent passe a sud-oest van permetre celebrar un total de trenta proves (7-13-10). En l'última jornada el camp es degué acurtar per l'escassetat de vent.

Beltrí va dominar pràcticament de principi a fi. La primera regata va ser Francisco Martínez (Club de Mar d'Almeria), qui es va posar al capdavant, però en la segona pispa el *egatista del RCNT ja es va posicionar al capdavant en la classificació provisional, acabant cada jornada en la primera posició sumant 48 punts nets i tretze victòries parcials, més del doble que el subcampió, el d'Almeria José Valverde. Amb tots dos com primer i segon, es repetien els dos primers llocs del Campionat d'Espanya. En tercer lloc, es va situar l'altre representant andalús, Francisco Martínez, del Club de Mar d'Almeria, amb 116 punts nets, sumant tres victòries parcials.

El Campionat d'Espanya, a l'octubre a Múrcia, posarà en joc l'últim títol oficial de l'any a nivell estatal, on Beltrí també defensarà títol.