Actualidad Noticias La FVCV proclama als seus campions autonòmics del Open de WingFoil en el CD Marina El Portet de Dénia

La FVCV proclama als seus campions autonòmics del Open de WingFoil en el CD Marina El Portet de Dénia

19 juny 2022
Hugo Ferrer, Pedro Simó i David Lluenca es coronen en el Campionat Autonòmic d'aquesta nova modalitat náutica
FVCV
Marina El Portet Denia

Durant aquest cap de setmana, la platja Marina El Portet de Dènia ha acollit el Campionat Autonòmic Open de WingFoil de la Comunitat Valenciana. Una competició organitzada pel Club Esportiu Marina El Portet de Dènia i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

El dissabte 18 de juny arrancava la competició, que donava el seu tret d'eixida a les 14.30 hores, amb una mitjana d'entre 8 i 10 nusos. Després de realitzar les 5 primeres proves, la intensitat del vent va anar augmentant fins a aconseguir els 12 nusos, que es van mantindre durant altres 5 mànegues. Una jornada molt completa on es van realitzar el màxim de mànegues possibles.

Finalment, va resultar ser una jornada decisiva, ja que durant el diumenge no es van poder realitzar proves a causa de la falta de vent. A les 15.30 hores, es van suspendre les proves donant per finalitzat el campionat amb les classificacions del dia anterior.

 

Hugo Ferrer s'emporta l'or autonòmic dels WindFoil

Després de les 10 proves disputades durant el dissabte, el jove del Real Club Nàutic de Calp, Hugo Ferrer, es va alçar a la part alta del podi amb un total de 16 punts nets. A tan sols un punt de distància, s'emportava la plata autonòmica Pedro Simó i, tancant el top tres absolut, se situava David Llueca del Club Nàutic de Canet d'en Berenguer, amb 23 punts. La quarta posició de la classificació es quedava a Dénia de la mà de Sebastián Ducos gràcies als seus 26 punts. En cinquena posició, amb 30 punts nets, se situava Carlo Terruzzi de la Marina València Sailing Club.