Actualidad Noticias La FVCV se suma a la campanya ‘L´Esport no es Rendeix’

La FVCV se suma a la campanya ‘L´Esport no es Rendeix’

Institucional

01 oct. 2020
Des de la FVCV hem volgut posar el nostre granet d'arena en aquesta campanya i sumar-nos a les seues accions
FVCV
FVCV
València

Diferents agents esportius de la Comunitat Valenciana han conjuminat forces per a llançar una campanya conjunta que fomente la pràctica esportiva i el seu imprescindible paper en la societat, i reivindique a la Comunitat de L’Esport com un espai segur per a l'activitat esportiva.

‘L'Esport no es rendeix’ és el lema sota el qual la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso i el teixit associatiu del sector, integrat per GEPACV, Càtedra de l'Esport de la UPV, COLEF, FNEID, CONFEDECOM, Fundació Espanya Activa i FVMP han posat en marxa aquesta iniciativa per a conscienciar a la ciutadania que l'esport és salut i que no hem d'abandonar-lo malgrat les circumstàncies, sinó que hem d'adaptar la nostra rutina esportiva a les mesures i protocols de seguretat perquè l'activitat física continue formant part de la nostra vida.

Uns propòsits que van molt lligats a les idees i objectius que des de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana s'ha intentat transmetre des que va començar la ‘Nova Normalitat’. És per això, que des de la FVCV hem volgut posar el nostre granet d'arena en aquesta campanya i sumar-nos a les seues accions. Perquè no oblidem que ‘L'Esport no es rendeix’ i nosaltres tampoc hem de rendir-nos.