Actualidad Noticias La Vela Infantil de la Comunitat Valenciana obri el calendari de la Copa 23-24

La Vela Infantil de la Comunitat Valenciana obri el calendari de la Copa 23-24

Resultats

18 set. 2023
Hissen Rogel del RCN Torrevieja líder en Optimist A i Hugo González del RCR Alacant en Optimist B.
CN Altea

La Copa Autonòmica 23-24 ha començat per a la classe optimist, en celebrar la seua primera prova puntuable en el Club Nàutic d'Altea.

Englobada en el Open Classe Optimist, una regata que ja compta amb 20 edicions realitzades, un total de 165 inscrits es van donar cita per a disputar aquesta prova que obri el calendari de Vela Infantil de la Comunitat Valenciana ja que és puntuable per al rànquing autonòmic de les classe Optimist A i B 2023-2024.

El dissabte, primer dia de regata, el vent va bufar d'aquest- sud-est amb poca intensitat, no va passar dels 7 nusos. Encara així el comité va poder completar un total de 3 mangues per als Optimist A i per als B.

El diumenge les bones condicions per a la navegació en la badia d'Altea permetien al comité realitzar un total de 3 mangues més. El vent entaulat del sud va deixar una última jornada més intensa, 8 nusos en la primera pispa per a acabar en la tercera amb 15 nusos.

Després d'aquests dos dies de regata, la classificació general quedava encapçalada per Izan Rogel (RCNT) en Optimist A i Hugo González (RCRA) en Optimist B. Tots dos han mantingut el lideratge durant tota la regata.

Quant a la categoria femenina, en Optimist A Marta Ferrando (RCNV) s'ha fet amb l'or en Absolut femení i en sub-13 femení. Izan Rogel, per la seua part recollia el primer trofeu en Absolut masculí i sub-13 masculí.

En Optimist B ha sigut la regatista Mencia Roque (CNJ) qui s'ha fet amb el trofeu en Absolut femení i Lucía Martínez (RCNT) amb el primer sub11 femení. I mentre Hugo González aconseguia el primer lloc en Absolut masculí, en la categoria sub-11 masculí ho feia Teo Polizzi del CN Javea.

El lliurament de trofeus es realitzava a les 17.30 hores del diumenge en l'exterior del Club Nàutic d'Altea, amb la presència de Sara Soler, regidora d'esports de l'Ajuntament d'Altea, José Rius, vocal de vela de la Junta del CN Altea, Eduardo Revert, vocal delegat de la Junta de la FVCV, Sergio Ferrando, secretari autonòmic i Joaquin Valero, president de la classe Optimist.