Competición Un Mar de Campeones 2023

Una Mar de Campions

Festa de la Vela

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana torna a celebrar, i ja en format presencial, una de les seues cites esportives més importants: Una Mar de Campions 2021. I encara que el seu mes tradicional sempre ha sigut febrer, enguany la cita tindrà lloc a l'abril, més concretament, el divendres 08 d'abril a les 19.00h a l'Hotel Villaitana de Benidorm.

Per a aquesta Federació sempre és un plaer poder retrobar-nos en aquesta Festa de la Vela que ens permet homenatjar els nostres esportistes i a l'esforç que han realitzat durant la temporada. És un esdeveniment dedicat a ells i en el qual volem posar en valor la gran faena que fan portant el nom de SomVela pel cap alt alt dels medallers no sols autonòmics sinó també nacionals i internacionals. Són els seus assoliments esportius els que fan gran a aquesta Federació i per això, en aquesta festa, volem donar-los la calor i el reconeixement que mereixen.

A més, enguany, per segon any consecutiu, el nombre d'esportistes guardonats ha augmentat i això és sinònim de l'alt nivell que tenen els nostres regatistes. Si en 2019 van ser 88 els esportistes premiats en la Festa de la Vela ‘Una Mar de Campions’, en 2020 la xifra va pujar a 96 i aquest 2021 seran 107 els esportistes guardonats. Ja teniu disponible el Palmarés 2021 definitiu perquè pugueu consultar la llista oficial dels esportistes que seran reconeguts el 08 d'abril.

I també, en aquesta gala, tindrem esments i reconeixements especials. En primer lloc, al Comité de Vela Femenina de la FVCV per la seua gran implicació i treball aquest 2021. Gràcies al seu esforç, la passada temporada hem pogut per a traure a la llum i celebrar iniciatives i projectes que han fomentat i promocionat la integració de la dona a l'esport del ciri, tant a nivells de formació com de competició. I en la mateixa línia de ‘Dona i Esport’ farem un especial homenatge al l'equip Dorsia-Coviran-Somvela Sailing Team per la gran temporada que s'han marcat i els resultats obtinguts. I un altre esment especial a Genis Hontoria i Carlos Olsson per la seua magnífica actuació en la MiniTransat i la valentia demostrada en afrontar aquest repte portant el nom de Somvela fins a la navegació transoceànica.

 

Apunta ja les dates en el calendari!

Esdeveniment: Una Mar de Campions 2021

Dia i hora: 08 d'abril a les 19.00h

Lloc: Hotel Villaitana de Benidorm

T'esperem!