Actualidad Noticias La FVCV i el seu Institut d´Ensenyaments Esportius de la Mar llancen un Open Formatiu gratuït al març

La FVCV i el seu Institut d´Ensenyaments Esportius de la Mar llancen un Open Formatiu gratuït al març

Formació

25 febr. 2021
Com preparar una competició, anglés en el camp de regata, Vela Pass 2.0 o la tècnica de la navegació d'altura seran alguns dels temes que la FVCV impartirà en les seues classes en obert
FVCV
FVCV
València

El mes de març arriba carregat de formació perquè la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana a través del seu Institut d'Ensenyaments Esportius de la Mar (INEMAR) ha llançat quatre jornades formatives en obert per a federats perquè tot aquell que estiga interessat a adquirir nous coneixements sobre els diferents blocs que s'aborden en aquest programa, puguen assistir a les classes de manera gratuïta i virtual. Amb l'objectiu d'acostar als nostres federats, recursos que puguen aplicar posteriorment en el seu treball, així com informació i testimoniatges que ajuden a ampliar les seues competències i a afrontar els reptes actuals, la FVCV ha preparat el següent programa que pretén respondre a les diferents necessitats del sector.

L'entrenadora de la Real Federació Espanyola de Vela de la classe ILCA 6 Lucía Reyes, serà l'encarregada d'inaugurar aquest *Open el 08 de març per a parlar-nos sobre ‘Com preparar una competició’ i tot el que cal posar en marxa i tindre en compte perquè isca ‘rodat’: programació, gestió de recursos, logística, tapering, etc.

Amb Simon Cardona, Volvo Ocean Race Race Manager, tindrem una cita el 09 de març. Al costat d'ell, aprendrem conceptes bàsics i missatges clau per a comunicar-nos en anglés en el camp de regata.

El divendres 12 de març alterne per al nostre Director Esportiu, Jose Manuel Liceras i el nostre Director d'Escoles, Luís Faguas que ens ensenyaran tots els trucs per a manejar el VelaPass 2.0. Una classe de formació sobre aquesta plataforma on mostraran l'accés a l'àrea privada tècnic i alumne, així com el procés d'evolució contínua d'aquesta aplicació.

I tanquem el curs el 29 de març de la mà de Nacho Orti i les Regates d'Altura. Com ha de ser planificació i seguretat en una regata d'altura?, i com cal realitzar els pressupostos, tenint en compte ingressos i despeses?, i la tècnica de la navegació d'altura? Aquestes seran algunes de les preguntes que CEO Advanced Sails ens respondrà.

Presa nota i guarda ja les dates en el calendari! Només hauràs de sol·licitar-nos accés a través d'aquest enllaç i podràs accedir a aquest Open Formatiu de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wLa1KBAtG0i7KtHySeTYGWvqnIIsiJ1Ij7NTJJtBJKlUNUQxTUtSSTlCREpUSTVRMUdFWlhYRDBPSCQlQCN0PWcu